Frisør Bekkestua

Vil du få en helt ny frisyre eller bare klippe de slitte tuppene? Stians Hårdesign er en erfaren frisør ved Bekkestua som ser hva som kler deg og din stil.

Det er mange ting å tenke på når man skal velge frisør. De fleste vil dra til en frisør i nærheten av der de bor, som forstår hva som kler dem og som gir dem et velfortjent avbrekk i hverdagen.

Hos vår frisør ved Bekkestua blir du møtt av en frisør med lang erfaring som ønsker å gi deg den gode spa-følelsen man får av å gå til frisøren. Her kan du senke skuldrene og slå av en prat mens vi vasker, farger eller klipper håret ditt. 

Stians Hårdesign ble startet opp av Stian Sparre-Westberg i 2009. Stian har 30 års erfaring som frisør, og er svært opptatt av at alle kundene sine skal føle seg som den beste versjonen av seg selv når de går ut av frisørsalongen. 

Sparer du til langt hår?

Hvis du sparer til langt hår kan det være fristende å droppe frisørbesøkene og ikke klippe det kortere. 

Men hvis du vil ha langt og sunt hår, bør du faktisk klippe det litt noen ganger i året. Hvis ikke kan håret ditt bli så flisete at skaden forflytter seg oppover i håret, og da må du klippe mye mer enn du egentlig hadde måttet gjøre når du først går til frisøren. 

Hos vår frisør ved Bekkestua kan du stusse håret ditt noen ganger i året samtidig som du sparer til langt hår. Da holder håret seg sunt og glansfullt, noe som ser mye bedre ut enn langt og slitt hår. 

Vi tilbyr alt innen klipp, farge og styling

Du trenger ikke å dra til forskjellige frisører for å farge, klippe eller stripe håret. Vår frisør ved Bekkestua tilbyr alle typer hårbehandling for damer, herrer og barn. 

Hit kan du komme enten du bare vil stusse håret litt, eller om du vil ha en liten makeover med en helt ny hårfarge og klipp. Hos vår frisør ved Bekkestua blir du møtt av en hyggelig frisør som ser potensialet i håret ditt. Se alle behandlingene vi tilbyr her.

Trygg og smittefri salong

Nå i corona-tiden er vi veldig nøye med å følge helsemyndighetenes råd om smittevern. Vi desinfiserer alle overflater og bruker munnbind under hårbehandlingene. Det er viktig at du føler deg helt frisk og symptomfri når du kommer til oss. 

Vår frisør ved Bekkestua holder til i Bjerkelundsveien 5 på Jar i Bærum. Vi har gratis parkering rett utenfor salongen, og det er også T-bane og bussholdeplass rett i nærheten. 

For å bestille time kan du enten kontakte oss eller bestille din time direkte på våre nettsider. Der velger du behandlingen du vil ha og når det passer deg best.

Hos Stians Hårdesign er håret ditt i trygge hender. Vi gleder oss til å se deg og ønsker deg velkommen.