Frisør Lysaker

Er du på utkikk etter en dyktig frisør ved Lysaker? Hos Stians Hårdesign er håret ditt i de beste hender. Les mer om alle behandlingene vi tilbyr her.

På Jar rett ved Lysaker i Bærum, finner du den lokale frisørsalongen Stians Hårdesign. Den ble startet opp av Stian Sparre-Westberg i 2009. 

Stian har jobbet som frisør i 30 år, og har bred erfaring med alle typer klipp og farge for damer og menn.

Hos vår frisør ved Lysaker kan du få den frisyren du ønsker deg, enten du vil ha en klassisk og tidløs frisyre eller en frisyre som er moderne akkurat nå.

Hårklipp for de minste

Stian har også lang erfaring med barneklipp. Barn bør klippes hver tredje til fjerde måned. Mange små jenter drømmer om langt «prinsessehår», men selv om man sparer til langt hår, bør håret stusses hver åttende uke. 

Dette er for å unngå at de slitte tuppene spiser seg oppover og at vi må klippe mer enn nødvendig når barnet først går til frisøren. 

Det kan være en utfordring å ta med barn til frisøren. Mange vil ikke sitte stille og lurer på hva frisøren driver med. Vår frisør ved Lysaker har lang erfaring med å klippe barn, og prøver alltid å skape en hyggelig atmosfære der barnet føler seg trygg. 

Hvis barnet ditt er av den aktive og rastløse typen, kan det hjelpe at du avleder barnet med en bok eller et blad mens vi klipper. 

Klipp og farge for damer og menn

Dersom du vil ha en kaldere blondfarge, klippe lugg eller stripe håret, er det viktig at du går til en dyktig frisør som ser hva som kler deg.

Vår frisør ved Lysaker har lang erfaring og holder seg hele tiden oppdatert på moderne trender og teknikker innenfor frisørfaget. 

Her er noen av behandlingene vi tilbyr: 

  • Dame/herreklipp
  • Vask og føn
  • Barneklipp
  • Farging av hår eller ettervekst
  • Foliestriper
  • Balayage
  • Farging av vipper/bryn
  • Hårstyling til spesielle anledninger

Stian prøver alltid å finne en frisyre som er riktig for deg. Det er viktig at frisyren passer både til hverdags og fest, og at den holder seg fin i lang tid fremover – ikke bare den samme dagen som du går ut av salongen. 

Når du er den beste versjonen av deg selv går alt litt lettere i livet. Vår frisør ved Lysaker kan hjelpe deg med å se potensialet i ditt hår og finne ut hva som kler ditt utseende og stil best. 

Her finner du oss

Stians Hårdesign holder til på Jar, rett ved Lysaker i Bærum. Adressen til vår frisør ved Lysaker er Bjerkelundsveien 5. Hvis du kjører, har vi gratis parkering rett utenfor frisørsalongen. Det går også buss og t-bane rett i nærheten.

Nå i corona-tiden er vi ekstra nøye med renhold og hygiene. Vi desinfiserer alle overflater og frisøren bruker munnbind under behandlingen. 

Vår frisør ved Lysaker brenner for å få ut potensialet i ditt hår og gi deg den frisyren eller hårfargen som passer deg best. Kontakt oss i dag for å bestille din time.