Frisør Østerås

Er du på jakt etter en frisør ved Østerås, men er usikker på hvem du skal velge? Da bør du lese mer om Stians Hårdesign. Vi har lang erfaring og ser hva du kler.

I mange av de største frisørsalongene i Norge er det høyt tempo og lite tid til å ta vare på hver enkelt kunde. Det er én av grunnene til at det kan være lurt å velge en lokal frisør som vår frisør ved Østerås.

Stians Hårdesign ligger i Bjerkelundsveien 5, rett ved Østerås i Bærum. Frisørsalongen ble startet opp i 2009 av Stian Sparre-Westberg. Han har lang erfaring som frisør, og tilbyr både farge og klipp for damer, herrer og barn.

Vår frisør ved Østerås sørger for at du får en avslappende pause i hverdagen mens han tar seg av håret ditt. Hit kan du komme enten du bare vil ha litt kortere og lettere hår, eller om du vil bli helt ny på håret. 

Moderne eller tidløs hårklipp

Vår frisør ved Østerås har klippet de fleste frisyrer opp gjennom årene, men de fleste som kommer til oss ønsker en klassisk frisyre som passer både til hverdags og fest. 

Hvis du heller vil ha en moderne frisyre som er trendy akkurat nå, kan vi også hjelpe deg med dette. Hos vår frisør ved Østerås er vi alltid oppdatert på de siste trendene, og når du kommer til oss finner vi den beste løsningen for deg sammen.

For å gi deg den gode følelsen av velvære, vasker vi håret ditt før vi klipper det. Du kan selvfølgelig også vaske det hjemme hvis du heller vil det. 

Profesjonell hårfarging

Hvis du vil ha en anelse mørkere eller lysere hår, bør du gjøre det hos en profesjonell frisør som vet hvordan resultatet kommer til å bli.

Mange prøver å farge eller bleke håret hjemme, men ender opp med et helt annet resultat enn de tenkte seg. Hvis man for eksempel prøver å bleke håret sitt hjemme, kan man ende opp med flisete og slitt hår i en guloransj nyanse. 

Dette er det ikke så mange som kler, og derfor er det best å gå til en frisør som kan faget sitt. Vår frisør ved Østerås har lang erfaring med både bleking, striping og farging av alle typer hår. 

Vi bryr oss om dine preferanser, og bruker vår ekspertise til å finne ut hva som kommer til å kle deg best. 

Våre behandlinger

Stians Hårdesign er en salong der du og hele familien kan få en ny farge eller frisyre. Vi tilbyr også styling av hår til bryllup eller andre spesielle anledninger.

Her er noen av våre behandlinger: 

  • Dame/herreklipp
  • Vask og føn
  • Barneklipp
  • Farging av hår eller ettervekst
  • Foliestriper
  • Balayage
  • Farging av vipper/bryn
  • Klassisk permanent
  • Håroppsett

Hos Stians Hårdesign gjør vi vårt ytterste for at du skal få en frisyre som passer deg og din livsstil. Du får også gode råd om hvordan du kan opprettholde frisyren så den holder seg like fin som da du gikk ut av salongen. 

Slik finner du frem til oss

Vår frisør ved Østerås er lett å finne frem til enten du kjører eller reiser kollektivt. Vi holder til i Bjerkelundsveien 5 like ved Østerås i Bærum. 

Hvis du kjører, har vi gratis parkering for kunder rett utenfor salongen. Det er også holdeplasser for buss og T-bane rett i nærheten.

Vi vil gjerne hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv. Kontakt oss i dag eller bestill time nedenfor.