Frisør Røa

Ser du etter en dyktig frisør ved Røa i Oslo? Hos Stians hårdesign kan vi hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv. Book en time hos oss i dag!

Når du besøker vår frisørsalong kan du senke skuldrene og nyte litt egentid. Vi vil at du skal føle deg velkommen og ivaretatt som kunde hos oss, enten du bare vil klippe de slitte hårtuppene eller forvandle håret ditt helt. 

Vår frisør Stian Sparre-Westberg har jobbet som frisør helt siden 1990, og i 2009 startet han opp som frisør ved Røa i Oslo. Stian har lang erfaring med både klipp og farge for damer og herrer

Våre behandlinger

Stian setter ditt ønske svært høyt og jobber målrettet for at du skal få akkurat den frisyren eller fargen du vil ha. Her er noen av behandlingene han utfører: 

  • Dame/herreklipp
  • Farging av hår eller ettervekst
  • Barneklipp
  • Foliestriper
  • Balayage
  • Farging av vipper/bryn
  • Vask og føn
  • Hårstyling

Har du bleket eller farget håret ditt hjemme?

Mange prøver å spare penger ved å farge eller bleke håret sitt hjemme, men det er ikke alltid så lurt. Hvis du farger håret selv, kan du ende opp med å få mye mørkere hår enn det du så for deg. Enkelte deler av håret ditt tar også til seg mer farge, og da kan resultatet bli ujevnt.

Enda mer risikabelt er det å bleke håret hjemme. Bleking er en sterk behandling, og resultatet blir sjelden som på bildet på esken. I tillegg er hårbleking svært skadelig for håret, og i verste fall kan du ende opp med å miste mye hår. 

Profesjonell farging og bleking

Derfor bør du heller gå til en frisør som forstår seg på ditt hår og vet hvordan du kan få det resultatet du ønsker. Hos vår frisør ved Røa kan du føle deg trygg på at du får en naturlig hårfarge som kler deg.

Hvis du har prøvd å bleke eller farge håret ditt hjemme og blitt misfornøyd med resultatet, kan vi også prøve å rette opp skaden. Du vil bli overrasket over hvor mye som kan korrigeres hos en profesjonell frisør.

Naturlig solbleket hår med Balayage

Vår frisør ved Røa tilbyr også den populære behandlingen Balayage, som er en stripeteknikk der stripene «strykes» på håret. 

Noen av fordelene med Balayage er at det krever mindre vedlikehold og gir et enda mer naturlig resultat enn andre fargeteknikker.

På Stians hårdesign setter vi service og kvalitet svært høyt. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg ivaretatt i vår salong. Hos vår frisør på Røa kan du få et avbrekk i hverdagen og bli en litt bedre versjon av deg selv. 

Slik finner du oss

Vi holder til i Bjerkelundsveien 5 på Jar, like ved Røa i Oslo. Hvis du kjører bil, har vi parkering rett utenfor salongen. Det er også enkelt å finne frem fra busstoppet i Bjerkelundsveien.

Hvis du trenger en ny klipp, farge eller barneklipp, så kontakt vår frisør ved Røa i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg.