Frisør Ullern

Er du på utkikk etter en dyktig frisør ved Ullern, finner du en av de beste hos Stians Hårdesign. Stian har lang erfaring som frisør og ser hva som kler deg og din stil.

Mange har opplevd å gå til en frisør som farger håret alt for mørkt eller, som misforstår helt hva slags frisyre de ville ha. Derfor er det viktig å velge en frisør som har lang erfaring og tar seg god tid til deg som kunde. 

Selv om håret vokser ut og hårfargen etter hvert falmer litt, er det ikke en god følelse å gå rundt med en frisyre som ikke kler deg. Mange vil til og med si at hår er en viktig del av identiteten deres. 

Hos vår frisør ved Ullern er du imidlertid i de tryggeste hender. Stian Sparre-Westberg startet frisørsalongen Stians Hårdesign i 2009, og har til sammen 30 års erfaring som frisør. Dette har gjort at han har inngående kunnskaper om frisørfaget og hvordan kunden skal bli den vakreste versjonen av seg selv. 

Klipp og farge for hele familien

Stians Hårdesign er en frisør ved Ullern, der du og hele familien din kan få klippet eller farget håret. Stian har lang erfaring med hårklipp for både damer, herrer og barn.

Her er noen av behandlingene vi tilbyr: 

  • Dame/herreklipp
  • Barneklipp
  • Farging av hår eller ettervekst
  • Foliestriper
  • Balayage
  • Farging av vipper/bryn
  • Vask og føn
  • Hårstyling til spesielle anledninger

Foliestriper eller Balayage?

Hvis du har lyst til å lysne hårfargen din litt uten å farge hele håret, kan foliestriper eller Balayage være noe for deg. 

Begge disse stripeteknikkene gir et naturlig solbleket resultat som kler de fleste. Forskjellen på foliestriper og Balayage er at det ofte ikke brukes folie under Balayage. Balayage betyr å «male eller stryke», og under behandlingen stryker frisøren på fargen eller blekemiddelet uten at partiene over tar til seg farge. Balayage har blitt veldig populært de siste årene, og er kjent for å skape et enda mer naturlig resultat enn andre former for striping. Denne teknikken krever også mindre vedlikehold.

Hos vår frisør ved Ullern tilbyr vi både foliestriper og Balayage. Når du kommer til oss kan du si hva slags resultat du er ute etter, så finner vi løsningen som passer deg best.

Unn deg spa-følelsen i hverdagen

Noe av det beste ved å gå til frisøren er å bli dullet litt med og få en pause i hverdagen. Vår frisør ved Ullern er opptatt av å gi hver eneste kunde en god opplevelse, og få dem til å føle seg enda vakrere når de går ut av salongen. 

Her kan du senke skuldrene og slå av en prat mens vi tar oss av håret ditt. Vi er også nøye på å holde salongen smittefri, og bruker munnbind under behandlingene.

Her finner du oss

Det er enkelt å finne frem til oss enten du kjører bil, buss eller T-bane. Hvis du kjører bil, har vi gratis parkering rett utenfor salongen. 

Det er også holdeplasser for buss og t-bane rett i nærheten. Vår frisør ved Ullern holder til i Bjerkelundsveien 5 på Jar, rett ved Ullern i Oslo.  

Hvis du trenger en ny hårklipp, farge eller en annen hårbehandling, så kontakt oss i dag. Vi gleder oss til å se deg!