Om Stian hårdesign

Stian hårdesign – Etablert 2009

Spriting mellom hver kunde - Frisør bruker munnbind

Stian hårdesign er etablert i Bærum for å fremme bedre frisyrer for folk flest. Stian har i sin hårkarriere fokusert på lokale vanlige populære frisyrer.

Kampen for at alle skal få ut sitt hår-potensiale fortsetter. Jeg ønsker at alle skal få lov til å være på sitt beste. Hvis du er den beste versjonen av deg selv går mye lettere i livet.  Det kan være utfordrende å få det til på mange nivåer i livet, men med håret er det lettere, uansett utgangspunkt, hvis du kommer til meg. Jeg står på for ditt hår og den følelsen som kommer med en passende frisyre.

Jeg ønsker at din frisyre skal være riktig for deg. At den føles komfortabel på jobb, til fest og til hverdagsbruk. Du får råd for å vedlikeholde og sette opp din frisyre selv, og målet er at du skal se så bra ut som mulig, ikke bare samme dag som du kommer ut av frisørsalongen.

Ditt hår er en del av deg. Du har mer frihet med håret enn med andre kroppsdeler. Bruk den friheten. Håret kan formes og klippes, det kan ikke andre kroppsdeler. Klær kan du også gjøre noe med, men resten av kroppen er hardt arbeid å holde i form. Nyt den friheten du har med håret.

Alltid fornøyd etter besøk hos Stian! Han er veldig flink med både farge og klipp!

– Hanne Guåker –